Selecteer een pagina

Welkom op de website van Ondersteuning Naar Succes. Wat leuk dat u meer te weten wilt komen over mijn weg naar Ondersteuning Naar Succes.

Mijn naam is Kimberley van Dreven en ik ben per 2020 gestart met Ondersteuning Naar Succes. Heeft u iemand nodig met een passie voor ontzorgen, dan ben ik voor u dé aangewezen persoon.

Ik woon sinds 2016 op een heerlijke plek in Den Haag, vlakbij het strand en vlakbij het centrum. Wat wil een mens nog meer?! Naast dagen doorbrengen op het strand met mijn gezin, houd ik ook van koken en sporten.

Na mijn opleiding bij Schoevers volbracht te hebben en mijn ervaring als Personal Assistant opgedaan te hebben bij grote, internationale kantoren in Amsterdam en Den Haag, heb ik de juiste kwaliteiten ontwikkeld om snel inzetbaar te zijn, een kwestie van ‘plug & play’. Daarnaast werk ik secuur en blijf ik ook goed presteren onder hoge druk. Met veel passie ondersteun en ontzorg ik u, zodat u meer tijd overhoudt om dingen te doen waar u goed in bent. De combinatie van mijn ervaring met mijn ruime kennis en kunde maakt dat ik dé aangewezen persoon ben om de gewenste ondersteuning te bieden.

 

Ik ben Ondersteuning Naar Succes begonnen, omdat ik zag dat er een grote vraag naar goede ondersteuning is, maar weinig aanbod. Assistants met een juiste instelling en goede knowhow zijn schaars. Des te prettiger dat u met ONS een vast aanspreekpunt heeft waar u op kunt terugvallen in gevallen van nood. Denk bijvoorbeeld aan de vakantieperiodes, een zwangerschapsverlof of een langdurige ziekteperiode waarbij een collega vervangen dient te worden. Maar ook plotselinge drukte waar een extra paar handen bij nodig zijn of ter ondersteuning van een project. U kunt mij inschakelen voor de periodes waarop u het hardst iemand nodig heeft. Ik zie het als een uitdaging om bij bedrijven en organisaties gelijk te kunnen inspringen en de gewenste ondersteuning te bieden.

Een PA die u altijd net een stap voor is en waar u blind op kunt vertrouwen, is onmisbaar voor het runnen van een succesvolle business. Ik draag graag bij aan dat succes! Dus bent u op zoek is naar tijdelijke goede ondersteuning met de kwaliteit van een vaste kracht, twijfel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen!

ONS staat voor:

Betrouwbaar

Gestructureerd

Vrolijk

Pro actief

Hands-on-mentaliteit

Oog voor detail

Professioneel

Stressbestendig

Harde werker